fredag, augusti 14, 2009

Nejsägarpartiet

Norska LO har ställt partierna 40 frågor med krav från medlemmarna, om goda villkor för arbetstagarna. Fremskrittspartiet svarar nej på nästan alla.

LO redovisar svaren från alla partier här.

8 kommentarer:

jeppen sa...

Positivt överraskad. Fremskrittspartiet är närmast antipopulistiskt, alltså!

Ali Esbati sa...

Well, nej, de gör som många andra samtida högerpartier, koncentrerar sig på att föreslå hårdare straffa och hetsa mot flyktingar istället.

Hugo sa...

Det finns ingen sansad människa, vare sig liberal-konservativ eller plakatkommunist som delar samma värderingar som Fremskrittspartiet. Låt nu så vara och anklaga inte oss som inte hyllar kommunismen för att vara brunvänster, islamofober, rasister och all annan skit för att ni skall undvika en saklig diskussion. Ali, din svans av AFA-stollar och andra element drar ned nivån på din sajt. Papejojor finns det gott om, köp dig i så tillfälle en stor bur och hägna alla dessa oreflekterande stollarna där.
FP tackar nej till mycket av LO. Det är i sig inte så märkligt och lätt att begripa.

Rätt till laglig heltid är sinnessjukt. Vem kan garantera lön i företag som går med förlust? Är vänstern så obotligt enfaldig? Vakna.
Jag kunde gått igenom alla övriga idiotiska punkter på LO krav men gidder inte, inget eget ansvar, bara på andra som skall betala för alla förmenta rättigheter den enskilde antas ha vare sig han bidrar eller inte genom eget arbete och produktivitet.

Nej, slopa LAS, den svenska modellen och fackmonopolet. Därtill gör det enkelt att driva företag och skapa sysselsättning genom slopandet av 3:12 regelverket. Vi har en enorm potential om marknadskrafterna släpps fria och slipper gå i kollektivismens förlamande strypkoppel.
Visst, några blir rikare än andra, men vi slipper getton där allt fler lever av bidrag och på statens nåd. Det är förnedrande för invandrare som svensk.

Simsalablunder sa...

"andra element drar ned nivån på din sajt"

Andra element är väl en omskrivningen för Hugo får man förmoda.

"vi slipper getton där allt fler lever av bidrag och på statens nåd."

Och får getton där ingen får bidrag alls. Finns goda exempel på dessa mönstersamhällen där soptippen är dit man förpassats för att överleva. Men egot Hugot ser väl det som entreprenörsanda.

Hugo sa...

Simsalablunder, spela inte dum och enfaldig. Vi pratar inte om soptipp, utan ett byggnadsprogram för 35-40 år sedan som stod tomma till dess invandrarna flyttade in. En bra affär för kommunen genom bidragspolitiken, men invånarna sket man i fullständigt i. Ingen bryr sig, vare sig i Angered, Rosengård eller Rinkeby. Vi lever i dess efterdyningar och ett segregerat Sverige vilket är djupt tragiskt.
Vem har ansvaret för detta totala misslyckande under 80 0 90 tal tycker du?

Borgarna?

Simsalablunder sa...

Medborgarna.

Hugo sa...

Simsalablunder, underfundig kommentar onekligen, men sparkar också tillbaka på dig själv. Åtminstone tänker du i motsats till flertalet på denna sajt.

Igelkotten Sonic sa...

Trollet Hugo i farten igen. PLAKATKOMMUNISTER! STALIN! BRUNVÄNSTER! AFA-STOLLAR! ARRRRRRRRRR!