torsdag, november 26, 2009

Dubai

Sverige borde göra som Dubai, konstaterar som Badlands Hyena.

Emiratet joinar andra tigrar som Irland, Island och Lettland.

20 kommentarer:

Hultmans blogg sa...

Fail. vi borde göra som Iran, det land och dess religion som du och dina skäggiga kvinnoförtryckarpolare så innerligt älskar:
http://common.se/kaliber2.aspx

Idiot.

Staffan sa...

Jösses, hur många bittra begåvningshandikappade män som känner ett behov av att lätta på trycket på internet finns det?

Alex sa...

Ikväll på de franska TV-nyheterna var den största och första nyheten att Dubai håller på att gå i konkurs.

Simsalablunder sa...

Vafan! Nu har den där sopgubben stått ivägen igen när Hultman skall köra ut sin buss.

Simon F. sa...

Som vänsterpartist ombeds man ju ibland att "ta avstånd" från det ena eller det andra. Jag har emellertid aldrig känt något behov av att göra det. Förrän nu. Upptäckte att dåren Hultman som kommenterat ovan har samma yrke som jag. Vilket naturligtvis får mig att känna ett starkt behov av att ta avstånd från honom. Det känns ju lite jobbigt att vara kollega med en sådan man.

Johan Persson sa...

För att citera Hultmans presentation: "Jag är som jag är men inte som jag skall..."

Anonym sa...

Vad säger den histrioniskt svamlande Poirier Martinsson om Hultmans alltid lika givande kommentarer?

Anonym sa...

Simon, Hulman (och de andra mupparna som skitar ner här) är ingen man, han är en försöksutskriven pissliberal med grava vanföreställningar.

Stevie sa...

Men om vi vissjonerar litet kan Stockholm se lika häftigt ut som Dubai City om tio år. Hata jante!

Anonym sa...

Jag är sopgubbe, vilken linje kör Hultman? Jag vill ju veta hur jag ska ställa riggen! Fan, karljäveln är ju inte frisk!

Hugo sa...

Jag är generalkommunist och anser vi skall återgå till de ideal och politik forna öst stod med sin solidariska planhushållningsekonomi. Jag vill som alla lyckliga forna östtyskar förskottsbetala och stå i 10 års kö för att köpa en masonitbil med mopedmotor, d v s Trabant.

Tänk så långt man kom i detta osjälviska samhälle, lika fattigdom för alla, d v s utan för nomenklaturan som kunde handla västprodukter med DM och Dollar i speciellt utvalda Tusexbutiker. Det är vad som kallas jämlighet och (folk)demokrati.
Att ni inte ens skäms på vänsterkanten säger egentligen allt.

Gustav Lundblad sa...

Badlands Hyena-inlägget visar väl framför allt en sak: Att ytterkantsvänsterns slutledningsförmåga håller hög klass som vanligt.

Gustav Lundblad sa...

Dessutom ska jag tillägga att hrr Bert Karlsson och Johan Stael von Holstein knappst är några intellektuella giganter heller. Deras argumentation håller väl ungefär samma nivå som kommentarerna ovan.

Anonym sa...

"Deras argumentation håller väl ungefär samma nivå som kommentarerna ovan." Den skriven av en viss Gustav Lundblad t.ex.?

Anonym sa...

Förutom läsvärda artiklar har Ali med sin blogg i allmänhet och kommentarsfältet i synnerhet bevisat en sak: Att lössläppta pissliberaler automatiskt förvandlas till ett imploderande dårhus...

Anonym sa...

bra gustav. tänkte just själv skriva att kausalitetsfunderningar saknas. billiga poäng med andra ord. ovanligt esbati? han som ser rött om ngn anför sovjet/kuba/ö-europa som argument för varför Lars Ohly inte ska sitta i regeringen.

Simsalablunder sa...

Badlands Hyena-inlägget visar framförallt att det for rakt över huvudet på den klarsynte och bildade titanen Gustav. Om ca 2 år, när hjärnhalvorna växt ihop, förändras dock detta.

Hultmans blogg sa...

Simon F: Jag tackar för omdömet. Vilket bekräftar det jag tidigare uttryckt; att oliktänkande i den kommunistiska blir kallad både det ena och det andra. Vilket oxå styrker mig i min uppfattning att det är roligt att läsa kommunisternas bloggar och att man inte bör ta det på för stort allvar.

Simsalablunder sa...

"Vilket bekräftar det jag tidigare uttryckt; att oliktänkande i den kommunistiska blir kallad både det ena och det andra"

Med tanke på vad Hultman vräker ur sig titt som tätt så måste ju Hultman (efter sin egen definition) vara kommunist.

Johan sa...

Angående Trabbiekonomi vs väst:

Kolla upp ungefär när "västvärldens" ekonomi drog ifrån Comeconländerna och jämför med följande graf:

http://market-ticker.org/uploads/Dec2009/credit-type-9-09.png

Vilka slutsatser kan vi dra utifrån det förhållandet och hur ekonomin i "väst" (som numera också inkluderar "öst") mår på riktigt?