fredag, april 09, 2010

Fingerspitzgefühl

«Europabevegelsen», den norska ja-till-EU-organisationen, har dragit igång en ny långsiktig kampanj för att få in Norge i succéunionen, idag, på 70-årsdagen av den tyska ockupationen av Norge.

15 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Norrmännen är nog inte så lättlurade så de går på niten att inträda i EU oavsett vilka kändisar som bevegelsen har i beredskap.

Anonym sa...

Haha

Anonym sa...

Nytt lavvannsmerke fra Esbati. Sammenligningen mellom EU og Nazi-Tyskland er bisarr, og dypt smakløs med tanke på ofrene.

Terje

Hultmans blogg sa...

Men flytta tillbaka till Teheran igen. Eller håll käften och acceptera den folkomröstning som hölls om sveriges medlemsskap i EU. Du är så motbjudande att det är inte kan vara möjligt. Lågvattenmärke var ordet.

Anonym sa...

Först tänkte jag skriva att dina norska läsare verkar ju dumma i huvudet de flesta, men sen visar det sig att det också gäller de svenska.

Hugo sa...

Norrmännen har blivit kloka efter de hitta olja istället för rutten torsk i Atlanten. Tacka fan för de inte går med i EU. En av världens starkaste ekonomier med massor i oljefonderna. Vad har de att göra i ett korrupt o sönderfallande EU. Grekland med sin socialistiska överkonsumerande politik, därnäst Portugal, Spanien, Irland och sen Italien. Sen har Euron gått åt helvete.

Fallet blir tungt. Lissabonstrategin under en av socialister dominerat EU gick käpprätt åt helvete. Vänstern som ekonomisk kraft är stendöd.

mohammed sa...

Den fascistiske propagandist lever godt med væpnede bander som destabiliserer verden . Olje og gas-prisen øker

Den feige drittsekK Ali ESBATI kan øke inntjeningen , hans arbeidsgivere profitterer på Putin mafians aktive tiltak .

Ali Esbati driter i menneskeretter om hans utvalgte stormtropper tar seg til rette .

Kerstin sa...

Ali, Varför stryker du inte de rena personangreppen. Finns inget skäl att släppa fram sådana.

Och jag vill också skriva: Tack för att du finns och skriver väldigt bra.

Per sa...

Jag tycker också att Ali Esbati nått ett bottenmärke.
Det är också sällsynt fräckt att komma med spyor om Andra Värdlskriet i ett land som kämpade mot nazisterna till skillnad från det äckligt fega Sverige. Särskilt från en man som visat sig vek och överslätande gällande den iranske nynazisten och islamisten Ahmadinejad och han iranska regim och konstitution.

Anonym sa...

Varför skulle Norge ge upp sin suveränitet för att ingå i ett så fullständigt fascistiskt maktsystem som EU?
Varför skulle Norge överföra all nationell kontroll och all rikedom de har till ett system de själva inte kan påverka så mycket?

Verkar ju bara vara okunniga, rasistiska, islamofobiska idioter som lämnar spår efter sig här.. Och om ni nu inte gillar Esbati så mycket.. läs inte då!!.. eller kom åtminstone med ett motargument..

Anonym sa...

Att norrmännen skulle låta €USSR´s rovgiriga fiskeflotta dammsuga deras rika fiskevatten är uteslutet, stödet för fascistunionen är marginllt.

Inte heller Islänningarna som för tillfället lider ekonomiska kval, skulle vara så dumma.

Allt pekar på att båda länderna väljer att stå fria från Bryssel (Berlin).

Wonder Warthog sa...

Ali Esbati this och Ali Esbati that! Är ni så jävla dumma att man inte ser ironin i det Ali faktiskt skriver? Starta nån jävla grupp på Fejjan istället för att skräpa här med era sorgliga liv!

Micke sa...

Jag tycker också att Ali Esbati nått ett bottenmärke


Bara en fascist eller en idiot kan se det som ett bottenmärke att någon konstaterar att det är 70 år sedan fascismen besgerades i Norge.

Vidugavia sa...

Alltså, var får Ali alla knarkade kommentatörer ifrån? Fast å andra sidan är ovanstående kanske rätt representativt för den skandinaviska borgerligheten.

KenJ sa...

Tja, jeg synes det var riktig underholdende at Europabevegelsen greide å lansere den kampanjen på en dato det politiske Norge normalt ikke bruker til nye forslag, fordi den forbindes med sorg og ulykke.

At det i tillegg er en dårlig dag å foreslå å oppgi norsk suverenitet, betyr ikke at man sammenligner EU og Hitler-Tyskland.