torsdag, februari 07, 2008

Biologisk mångfald

Det tidigare rapporterade kristdemokratiska inspelet från Allingsås om ok/naturlig och syndig/dålig sex, får nu kanske lite tydligare konturer.

7 kommentarer:

Anonym sa...

...och hela debatten kan kokas ner i:

Skall sex vara privat eller offentligt?

Är vi alla med på att låta marknadskrafter och egofixerade sexuella få genomsyra hela vårat gemensamma offentliga rum med sex perversiteter och våld och frustrationer som kommer därav?

Skall allting oavsett, vara ok att dränka och våldta våra sinnen med eller skall vi ha en grundläggande gemensam moral som riktlinjer för vår fortsatta existens??

Ali Esbati sa...

Jag misstänker att jag personligen hellre låter mina sinnen dränkas och våldtas av marknadskrafter m.fl., än delar gemensam moral med dig. Om man nu måste välja alltså.

Lennart M sa...

Shit, vad roligt sammanträffande! (vilket man väl ändå får hoppas att det är)

Susanne sa...

Kommentar känns nästan överflödig men det här var verkligen humor. Tack för enormt bra blogg.

Anonym sa...

Det är nog åldern Ali, som gör att du glatt godtar skvalet utan urskiljning .

När du börjar tänka på vad för skit som sköljer ner dina och dina barns sinnen och vilken långtidseffekt sådana vädjanden till våra absolut lägsta instinkter kan ha på samhället i övrigt blir detta en fråga även för dig, tro mig.

Anonym sa...

För en kristdemokrat gäller det att vara hung like a horse alltså? Det var helt klart svaret på det hela! Tack för att du löser årets mysterium.

Hampus Eckerman sa...

Anonym, du har naturligtvis rätt! Bara tanken på att barnen i Sverige får höra sånt skit som att en penis skulle vara bättre om den är styv än om den är stor får mig att gnissla tänder.

Och vilka långtidseffekter kan det ha när de tror att det är naturligare för ung kvinna att vara ihop med en äldre man än att allvarligt smeka ett hästorgan?

Det är tur att du får oss att fundera så vi inte faller för de lägsta instinkterna!