fredag, februari 01, 2008

Uti vår herres hage

Det ska vara naturligt med sex, menar kristdemokraterna i Allingsås. Kolla in det här inslaget. Den innehåller en slags uppenbarelse någon dryg minut in.

10 kommentarer:

Anonym sa...

..och naturligtvis är det HEEEEEELT NATUUURLIGT för våra minderåriga att "experimentera" analt och vaginalt, gärna inspirerade av "utställningar" som denna, för att "hitta sin tillhörighet" bland några tusen sexuella impotenta tillhörigheter. Lika natuuurligt som att skita ner vårat gemensammma rum med avföring och sodomi....

Anonym sa...

HAHAHA!!!! Ja, att runka av en häst är ju mycket mer naturligt än bilder på nakna människor. Ett nytt paradigm för vårdnadsbidraget kanske?

Jacob Wibelius sa...

Alla vettiga människor instämmer naturligtvis med Kristdemokraterna i den här frågan!

Alex sa...

O.M.G! Vilken oväntad vändning KD:s representant tar. Det var bland det sjukaste jag hört/sett på länge.

Anonym: Vad snackar du om, jag hänger inte med i resonemanget? Har du hört talas om någon som blivit inspirerad av en utställning och experimenterat analt och vaginalt? Vad är din källa?

Marcus sa...

Upprörd över alla bilder, utom den som antyder djursex? Well, jag är glad att jag inte har inblick i hennes sängkammare.

Anonym sa...

Sex (och div.depraverade perversiteter)är och borde vara en privatsak vi företar i våra egna privata rum, inte i vårt gemensamma.

Vi behöver ingen "källa" för att hävda det. Att sedan osaliga och misslyckade "konstnärer" som Wilks och denna i Alingsås vässar armbågarna och klättrar över varandra i sin iver att överträffa de mest perversa och frånstötande uttrycksssätten för "konst" är också det något som vi gemensamt borde befrias från. Varför inte låta skiten få en egen dokusåpa där man kan samla alla psykdårar till "konstnärer" på ett ställe? lägg det sent på söndagskvällarna...

Anonym sa...

Ahaha!

Den där vakten i bakgrunden var bra rolig också.

Anonym sa...

Sanslöst! Kd fortsätter att slå en med häpnad. Vart hittar dom alla dessa kufar?

Anonym sa...

Hur låg IQ måste man ha för att få bli medlem i Kd?

EL Gordo sa...

"Sex (och div.depraverade perversiteter)är och borde vara en privatsak vi företar i våra egna privata rum, inte i vårt gemensamma.

Vi behöver ingen "källa" för att hävda det. Att sedan osaliga och misslyckade "konstnärer" som Wilks och denna i Alingsås vässar armbågarna och klättrar över varandra i sin iver att överträffa de mest perversa och frånstötande uttrycksssätten för "konst" är också det något som vi gemensamt borde befrias från. Varför inte låta skiten få en egen dokusåpa där man kan samla alla psykdårar till "konstnärer" på ett ställe? lägg det sent på söndagskvällarna..."

-Det ar ju sjalva meningen med konst , att skapa debatt och provocera. Att sana som du blir forbannade ar ju bra for da har konstnaren uppnatt nagot.

Det allra viktigaste har ar att moraltanterna i KD ska ge blanka fan i att forsoka censurera konst. Det finns INGEN ursakt for censur, vare sig om det kommer fran rabiata Islamister eller kristna arslen i KD.
(Varfor vill alltid religiosa ledare forbjuda allt)