måndag, juni 23, 2008

Uppsnappad överskottsinformation

Hej Bullen,

Ibland känner jag att mina argument inte räcker till och då blir jag ledsen. Men på sistone har jag också känt att hela min identitet är i gungning. Jag har lärt mig att det inte är fult att vara liberal och samtidigt vilja inskränka andras frihet, om de bor långt bort, eller har skägg, eller vill höja skatten, så det är lugnt. Men när det blir de som jag alltid har tyckt illa om som tycker och gör de grejer som jag har sagt till folk att man säga och göra när man är liberal, då blir jag inte bara ledsen, utan också arg.

Då känner jag ibland ett starkt behov av att skapa rykten och kanske ge upphov till en konspirationsteori som kan skada dem, eller egentligen helst få dem registrerade och kanske förföljda av någon myndighet.

Är jag normal?

/Lillebror liberalKära LL,

Du behöver inte oroa dig. Du är helt normal. Liberaler kan se ut och låta på jättemånga olika sätt. Det är upp till dig själv att bestämma på vilket sätt du vill liberal. Det du beskriver är inte bara vanligt, utan också allt vanligare.

Jag föreslår att du slappnar av och går på fest. Du kan träffa många som är jätteduktiga på precis det du grubblar över.

Sen skulle du kunna ta ett sommarjobb på en tidnings ledarredaktion och se till att få skriva fantasifulla och bisarra grejer bara för att se vad som händer.

Lycka till!

/Storebror

11 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ibland får du till det Ali...

Anonym sa...

Ha, ha! Kul att du utmålar dig själv som storebror Ali. Du vet ju lika väl som jag att den mentaliteten brukar etiketteras vänsterideologierna. Att vi för tillfället lever i upp och ner vända världen i Sverige för ändrar inte historien. Skönt att du lever upp till myten. :-)

Anonym sa...

Nu blir jag förvirrad. Visst är Anonym 8:02 också en del av konspirationen som ska få liberaler att framstå som idioter?

Humorobjektet sa...

Stor humor! =D

Anonym sa...

Ryktesspridning skall väl bekämpas. Tyder på förbaskad omognad och okunskap att lägga ut skitsnack för att man inte har mycket annat att fylla livet med.
Hälsningar´
Liberal sedan många år

Hanna Löfqvist sa...

He. Fyndigt!

Anonym sa...

Jag förstår inte heller den intellektuella implosion som finns på Ledarredaktionens blogg. Om det är något som hela FRA-affären har lärt oss så är det att liberaler är elaka mot liberaler som de inte gillar.

saku sa...

tja ali. Kul inlägg:)

Jag har precis skapat en egen blogg: (www.sakunomics.bloggspot.com)
och jag undrar hur du gör för att länka till en extern url, liksom *i* ordet du skriver. Korkad fråga, men jag är inte så grym på datorer och jag har aldrig haft en blogg förr.

koffe sa...

Nej, Storebror etiketteras inte vänsterideologierna, snarare kontrollstater. George Orwell själv var socialist.

Anonym sa...

"George Orwell själv var socialist."

Med den skillnaden mot dagens socialister att han tog avstånd från socialistiska diktaturer. Med socialister såsom Orwell behövs inga liberaler.

kristian sa...

anonym:
med liberaler som i Sverige behövs inga fascister