torsdag, maj 07, 2009

Marxistisk union

Hans Linde om processen runt Lissabonfördraget:
Under det gångna året har dokusåpan Lissabonfördraget fortsatt inför öppen ridå med alla de oväntade vändningar, svek och maktkamp som hör en riktig dokusåpa till. Den 12 juni röstade en tydlig majoritet av irländarna, 53,4 procent, nej till fördraget, vilket skulle ha inneburit att fördraget fallit enligt EU:s egna regler.

Men uppenbarligen har EU:s ledning inspirerats av Groucho Marx som brukade säga: ”Jag har principer, men gillar du dem inte så har jag andra.” För trots att EU:s grundlag ännu en gång fallit enligt EU:s egna regler har den återuppstått från de döda i ny skepnad.
Från anförande i riksdagen.

Läs hans blogginlägg EU säljer ut aborträtten för att rädda Lissabon!

[DN]

3 kommentarer:

Lasses lunchblog sa...

Idiot! Varför är det så tyst från dig och dina kommunistkompisar om detta:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5045743.ab

Men det är klart, det handlar ju um muslimer som du håller bakom ryggen. Jag känner inget annat än förakt för dig och dina åsikter. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag skall jagade dig med en blåslampa i röven så långe jag lever.

Michael J:son sa...

Jag undrar vem det är som är idiot.. den som vräker ur sig som du, Lasses lunchblog gör eller den som debatterar och bloggar schysst sina åsikter som Ali gör

Vilka religioner är det mer fel att ha, jag är buddhist, ska jag med jagas med blåslampa..? Vit, kristen och medelålders är kanske det enda som är rätt

Anonym sa...

Socialism är ondska vare sig man sätter national, revolutionär eller reformistisk före...