fredag, oktober 02, 2009

Väpnad surrealism

Läs detta hos MuzzleWatch. Israel-lobbyn angriper dokumenterad islamofobi som en myt och ett sätt att ”skapa masshysteri”, medan FN-rapporten som dokumenterar de israeliska övergreppen i Gaza, jämförs med ”Sions vises protokoll”.

Anne Bayefsky säger bland annat detta om rapporten, som sammanställts av den (judiske) sydafrikanske juristen Richard Goldstone:
“At its core, the Goldstone Report repeats the ancient blood libel against the Jewish people - the allegation of bloodthirsty Jews intent on butchering the innocent,”
Läs.

5 kommentarer:

Martin Lindberg sa...

Kommenterar sällan (eller kanske aldrig) här, men jag skulle bara säga att du gör ett bra jobb. Ditt ändlösa arbete har inspirerat mig att bli mer aktiv, att börja blogga, och att äntligen gå med i vänsterpartiet.

Angående ämnet så är det ju himla tur att Israel själva nu ska starta utredningar om Gaza-kriget. Med världens mest moraliska armé som utreder sig själv så kan vi med säkerhet lita på en opartisk och sanningsenlig rapport. Eller inte.

Santiago sa...

Det verkar som Henrik Bachner har sina adepter även på andra sidan atlanten.

Han kanske ger kurser och föreläsningar på distans?

Kerstin sa...

De där valserna fungerar nog inte längre. Undrar när Israels styrande och Israelkramare ska börja inse den saken. De blir nu bara mer och mer patetiska med sitt rapande om antisemitism och gamla myter som ingen människa känner till idag.

Anonym sa...

Varför har du kommentarsfuntkionen påslagen när du censurerar all kritik?

Anonym sa...

Själva Goldstonerapporten kan laddas ned via tex www.appellgaza.se .

Skrämmande läsning.