lördag, september 18, 2010

Expressen briljerar

En kort videokommentar till gårdagens etta i Expressen.

Och idag nämner Expressen tre av de många hjärtskärande fall där människor drabbats av de brutala sjukförsäkringsreglerna – under samlingsrubriken "De ska knäcka Reinfeldt". Man blir lite illamående.

3 kommentarer:

Magnus sa...

Om det nu blir regeringsskifte vänsterut, eller om Reinfedlt hamnar i knät på SD, så väntar jag på vilka högerbloggare eller ledarskribenter som först kommer att stånka "Någrs offerkoftor och en miljon gråtmilda väljare hjälpte såsseriet att fälla regeringen! Det är felet med det här folket, de älskar bara ruttna losers, inte vinnare!"

Jag undrar också om någon av partiledarna på den borgerliga sidan har modet att markera lika tydligt som Bengt Westerberg gjorde på valnatten 1991. Att rasisterna kommer in i riksdagen är nog närmast helt säkert, tyvärr. Kommer de inte in nu så sker det aldrig.

Magnus sa...

Ali Esbati har ju missuppfattat. Löpet anspelade ju på att Mona vägrade erkänna Reinfeldts lista som han häll upp i TV4-debatten, där han visade att den rödgröna budgeten innehöll hål på ca. 20 miljarder kronor. Det innebär att de rödgröna sannolikt måste svika det gigantiska skattesänkningslöftet till pensinärerna på 12 miljarder, samt många andra löften.

Simsalablunder sa...

Vad spelar det för roll att Reinfeldt kommer med listor med siffror? Han ju inte en siffra rätt. Några sannolika scenarier pga den lista finns inte.