fredag, oktober 09, 2009

Regeringsplattform i Norge

Har bråttom iväg – riktig semester väntar. Tipsar i farten om det Magnus E. Marsdal skriver om den omvalda norska rödgröna regeringens nya politiska plattform. ”Det är påfallande att vänsterorienterade ståndpunkter formuleras som icke-förpliktigande festtal, medan de högerorienterade är hårda realiteter”, påpekar han. Dokumentet innehåller mycket som är bra – men också mycket som är dåligt. Hur utfallet av regeringspolitiken blir i verkligheten kommer att avgöras av organiserad kamp ute i samhället. Marsdal skriver:
Det har vist seg som en uovertruffen katastrofeoppskrift for sosialdemokrater å viske ut skillelinjene mot høyresiden i økonomisk politikk. Dette har gitt dramatiske valgnederlag i Danmark og Norge (2001), Frankrike (2002), nå nylig i Tyskland, og i Storbritannia (om ikke lenge).

Spørsmålet er nå om regjeringen Stoltenberg med Soria Moria II tar et steg retning økt utydelighet, redusert engasjement i egne rekker og økte sjanser for valgnederlag i 2013.

[...]

Sittende regjering utgjør på de fleste områder ingen tydelig ideologisk kraft. Den fungerer snarere som gradmåler for striden mellom ulike interesser.

For de rødgrønne i by og bygd, forbund og foreninger, er det bare en ting å gjøre: Få opp temperaturen.
Läs!

Utöver allt detta är det som är riktigt uselt med plattformen, är hårda inskränkningar i asylrätten och repressiva, stigmatiserande tilltag som ska omgärda asylprocessen.

Det blir säkert anledning att återkomma till det. Men läs gärna kommentaren från Norsk Folkehjelp: ”Soria Moria II bidrar til å stigmatisere asylsøkere

Fremskrittspartiet har förstås välkomnat förslagen. Och en del socialdemokrater är på ett riktigt sluttande plan.

Idén att man kan neutralisera högerpopulister genom att ta över stora delar av politik och retorik är helt förvirrad. Men det som står i regeringsplattformen är alltså inte det enda som avgör vad som blir den politiska utvecklingen i Norge.

18 kommentarer:

mohammed ali sa...

Den syke islamofobi propagandist Ali Esbati fortsetter sitt korstog.

Islamistenes logrende papegøye eier ikke skam.

Utöver allt detta är det som är riktigt uselt med plattformen, är hårda inskränkningar i asylrätten och repressiva, stigmatiserande tilltag som ska omgärda asylprocessen.

Islamistdespotiets usle talsmann Ali Esbati nekter å la demokratiets dom skape en forståelse for politikernes plattform for utøvelse av praktisk politikk.

Så lenge Marsdal og fascist Ali Esbati bagatelliserer virkningen av de politiske virkemidler deres islamo fascistiske kjeledegger bruker vil deres offer retorikk
få en hul klang.

Fransk politi har arrestert en 32 år gammel franskmann med algerisk bakgrunn som overvåking viser hadde kontakt med Al Qaida i Maghreb. Han tilbød å vise dem dem terrormål i Frankrike og ønsket selv å delta. Det som virkelig fikk klokkene til å ringe var at mannen arbeider med kjernefysikk.

Han har en ansvarsfull stilling og skulle ha arbeidet på resultatene av forsøkene med den store Hadron Collider i Geneve. CERN forsikrer at han ikke kan ha fått tak i sensitivt materiale i sitt arbeid. Men arbeid på CERN gir selvsagt store muligheter til å knytte verdifulle kontakter, og adgang gir anledning til å stjele hemmeligheter.

At en agent for Al Qaida kan penetrere en av Europas fremste forskmingsinstitusjoner reiser alvorlige spørsmål om "forsvarsverkene" i EU. Hvordan var det mulig? Og det attpåtil i en institusjon som arbeider med kjernefysikk. Ut fra en slik posisjon kunne mannen ta kontakt med forskere over hele verden og stille spørsmål, stille spørsmål, og knytte kontakter, uten at det var noe påfallende ved det.


Al Qaida ønsker å skaffe seg masseødeleggelsesvåpen.

At Al Qaida hadde en kilde plasset inne på en av Europas desidert fremste høyteknologiske arbeidsplasser, må sjokkere sikkerhetstjenester og alle som har med sikkert å gjøre. Det må føre til spørsmål om kontroll og screening.

mohammed ali sa...

Skal den Aserbajdsjansk-Iranske petro-fascistiske islamofobimarkedsfører nå frem med sitt glade budskap må form og innhold endres .

Sensur ,løgn og skjikane er en sikker måte å skaffe seg fiender på.

Den antrasistiske berme som har startet sin intifada i Sverige og Danmark er også en sikker måte å skaffe seg fiender på .

For hver dag som går og den rød-brune Aserbajdsjansk-Iranske petro-fascistiske islamofobimarkedsfører Ali Esbati fortsetter å ignorere bermens destruktive handlinger synker min respekt .

Jan Hårstad sa...

“ Vänsterpopulism “ og total mangel på politisk gangsyn

Tankens revolusjon i Klassekampen. Det var mange innen det røde borgerskap som fikk et sjokk i sommer da Klassekampen hadde et realismeanfall og skrev om rovdyr contra sauehold.
Linja i årevis har vært å gi allmuen klare direktiver om hva den har å mene om alle spørsmål, oppdra den, irettesette den ,fike til den, etc En kan si at dette har vært GULAGKOMMUNISMEN overført på ideenes og teoriens område: mener du ikke dette, er du en forbannet rasistnazist. Vi skal nok ta deg!

I praksis endte det med at Rødt skrev i sitt valgmanifest at når de kom på Tinget skulle faen bælme meg rotta Hege Storhaug og hennes web miste statsstøtte! Bortsett fra denne lille pikante detaljen er det ingen som er slike forkjempere for demokrati og ytringsfrihet som team Braanen - med unntak for deres egen debattside.

Vel, store høvding Braanen har tenkt og kommet fram til et kvantesprang i filosofiens historie. Uroet for at høyresida vinner neste valg og at han kanskje mister 19,4 millioner i statsstøtte, kommer da Braanen i dag med helt oppsiktsvekkende og revolusjonerende tanker i dette Diktatmiljøet :

"Og politiske oppfatninger formes ikke bare av ideekampen og mediene, (hør , hør !) men av det folk faktisk opplever og erfarer."

"Politikk handler derfor i første rekke om å undersøke den virkeligheten folk lever i,og så komme opp med svar på hvordan samfunnet skal bli bedre og problemer løses." (KK 13 okt 09)

Dette er da altså hva påståtte "sosialister" i dag klarer å skrive 150 år etter at Marx og Engels drev og undersøkte fabrikkarbeidet, barnearbeid, husmangelen og boproblemene, hundre år etter at Kollontay og Ines Armand studerte prostitusjonsproblemene i Russland, 75 år siden Mao beordret undersøkelser av fattigbøndenes levevilkår, etc , etc

Det er helt fantastisk at det går an å kalle seg "sosialist" og samtidig ikke forstå noe som helst av metoden,tradisjonen og historien. Braanens pinlig banale setninger lanseres som om det skulle være en begivenhet på høyeste erkjennelsesplan.

"Politikk handler derfor i første rekke om å undersøke den virkeligheten folk lever i,og så komme opp med svar på hvordan samfunnet skal bli bedre og problemer løses." (KK 13 okt 09)

Så det har redaktør Braanen, denne guru blant norske redaktører og journalister, tilsyneltende på selvstendig grunnlag fundert seg frem til.

Ser vi forresten her antydningen til en kursendring i KK også når det gjelder forståelsen av den virkeligheten folk opplever under trykket av masseinnvandring og multikulturalisme?

Det er som det meste nå for tida, en blanding av Kafka og Borges, sosialrealismen kan ikke brukes til å beskrive virkeligheten lenger.

Aleksandr Gelyevich Dugin sa...

Har du ikke tilgang på internett Moskva ?

Er rød-brun fascisten Ali Esbati i FSB-hovedkvarteret i Moskva og finpusser islamofobistrategien ?

Den Russisk ortodokse kirke har mye å lære oss om religiøs politikk.

http://www.abcnyheter.no/node/96231

Husk å inntektsføre honorarer utover dekning til reise og opphold.


Det som er den store bomben (som ingen ser ut til å turde snakke om) er at Tyrkia avbestilte militær deltagelse fra Israel i årlig militærmanøvre og istedet demonstrativt viser tilhørighet til Syria-Iran blokken. Akkurat nå ble det åpnet en frihandelssone,visafri,mellom Syria og Tyrkia og tyrkiske generaler sier at det vil bli holdt militærmanøvre med Syria.

Det er forståelig at det knapt kommer et pip fra Israel for dette er intet mindre enn et sjokk,en slags Hitler-Stalin pakt som også framkom fort.
Arkivet til document kan vise til at jeg har lenge hevdet at de tyrkiske generalene liker at islamist Erdogan viser at hans ambisjon er å gjenopprette en modernisert utgave av det tyrkisk-ottomanske Kalifatet som på 17-18- tallet var en av verdens supermakter. Det strakk seg fra Kina til langt inn i Mahgreb. Det de sikler på er å gjenerobre tapte provinser såsom Kurdistan,Libanon og Palestina. Tyrkia har tilbudt den libanesiske staten å sørge for den militære oppbyggingen av Libanon.
Den vanlige oppfatningen i selve Midtøsten nå er at det i løpet av 2010 blir en storkrig i Midtøsten. Rent teoretisk: skulle Tyrkia da kaste inn sine moderne våpen og militære tyngde på Syria-Irans side, er Israel virkelig ille ute. Jeg skulle tro den siste utviklingen er et marerittscenario for de israelske generalene,rett og slett en ny forferdelig militær styrkebalanse har oppstått.

Jeg istemmer Roy at naturligvis vil palestinerne prøve å få istand noe helt spektakulært i uka 7-13 desember når Obama kommer til Oslo for å motta prisen. Men jeg vil også tro at hele det Globale Jihad,inkludert Jihadene i Rosengård,Nørrebro,Belleville,Luton,Bradford,Birmingham vil sette fyr på byen om mulig.
Når det gjelder slike krigsteatre som Jemen,Afghanistan,Somalia,Pakistan er det også grunn til å anta at krigføringen vil bli intensivert.
Som jeg ser det vil prisutdelingsdagen 10 desember 09 bli brukt til å lage et aller helvetes internasjonalt spetakkel mot de pågående USA/NATO krigene Obama er commander in chief for.
Det var vel knapt noe sånt som var tilsiktet fra Nobelkomiteen, men det er altså grunn til å tro at denne prisdagen vil bli tidenes krigsdag.For ikke å snakke om demoen i Oslo som vil dra til seg folk fra hele Europa.

Oleg sa...

Hvor i helvete er Ali Esbatis neo-Stalinistiske flankestøtter .

Er de også på islamofobimarkedsføringskurs hos det russisk ortodokse Tjeka og kurses i argumenter hvorfor skallen skal knuses til alle som bruker Gucci og Rolex-kopier ?

coco sa...

ali för fan..har du munkavel på vad gäller bodström eller? han sitter i styrelsen för friskolor, drar in multum på advokatknäck..han är den nya kanslihushögern. till vilken även mona sahlin kan räknas. med henne vid valet får vi stå ut med borgarna i en mandatperiod år till och jag tror att du innerst inne vet det, att du som smart person med förmåga till strategiskt tänkande inser att hon är en stor jävla belastning för vänsteralliansen.

Anonym sa...

Detta var droppen Ali, nu slutar jag läsa din blogg.

Vad var meningen med att låta sionistgalningar som kommentarerna ovan skita ner här?

Sosialisten sa...

Jeg vil bare gjøre alle svenske lesere av Esbatis blogg oppmerksomme på at det ikke er alle nordmenn er paranoide tullinger, sjøl om den typen treffes nokså hyppig i kommentarene her.

For øvrig burde burde vi ha sendt Nobels fredspris tilbake til Sverige da vi meldte oss inn i NATO i 1949. Sjøl om det ikke er gitt at resultatet hadde blitt det beste med Pärson og Bildt o.l. som komitémedlemmer heller.

Björn sa...

Woohoo.. totalt norskt skitmangel i kommentarfältet. Nu är det väl ändå dags för våra Flexnes-killar att ta på sig lusekoftan och gå på tur, så att ilskan sjunker tillbaka i reptilhjärnan...

mohammed ali sa...

Jeg må først få utrykket min takknemlighet for de autentiske og ekte reaksjoner jihadistenes Norsk-Svenske ideologer viser .
At de i sin ungdommelige angrepsiver glemmer å oversette den internasjonale propaganda er et meget sympatisk trekk .

Jan Hårstad sa...

Hvorfor er Ali Esbati så tannløs og tamm, er pengene fra AP-staten som er gjort tilgjengelig for nye tankesmier .

Manifest Analyse sin blogg er degenerert til diverse sure neo-Stalinistiske oppgulp . Esbati begrenser seg til å slippe gjennom ett og annet rabiat innlegg for å få bekreftelse på sin offerstatus .

“Dagens islamkritikere er stort sett svært kunnskapsløse. Noen av dem er den typen mennesker som ville gått i brun skjorte og snakket stygt om jøder på 30-tallet.” 1.amanuensis i religionshistorie ved UiO, Torkel Brekke, til Universitas (sitert i Klassekampen 10.03.2007)

De sier i grunnen alt, den store norske debattstopperen. Aslak Nore har gjort et formidabelt og modig forsøk på å utfordre disse folkene, som eier norsk debatt. Da jeg leste at han ble provosert på Litteraturhuset, ble jeg skikkelig lei meg, men tar en i betraktning hva han og mange hederlig mennesker må finne seg i fra denne klikken, unnskylder jeg Nore. Særlig fordi han legger seg flat, som det heter. document.no la ut audioen, og den forteller alt om hva disse "intellektuelle" typene driver med. Intet nytt under solen.

Jeg husker godt behandlingen av Hallgrim Berg, da han kom med sin ærlige og viktige bok. Der må han sitte hos NRK, for også å bli assosiert med nazister fra 30 årene - foran det norske folk. Alt avtalt spill. Og alt for å hindre debatt. Hadde det ikke vært for Internett, document.no, honest thinking, HRS, og noen små kristne aviser, så ville denne klikken lagt lokk på all debatt, sammen med Aftenposten, NRK og den øvrige norske "presse." De bedriver ondsinnet sensur og karakterdrap. De klarer virkelig å opprettholde en nasjonal- og internasjonal virkelighet, som ikke finnes. "Vanlige folk" ser at den ikke finnes, men det affiserer ikke "pressen eller akademia."

Om nå den norske staten var "fattig" er det helt utenkelig at den kunne ha sponset absolutt hele det norske venstrenomenklaturet. Finnes det i det hele tatt en akademisk,humanistisk, eller kulturell institusjon i Norge som eksisterer uten AP-STATENS penger? For ikke å snakke om NGOs? Palestinakomiteen? Nix.

Dette er så særegent at jeg tror knapt det finnes en europeisk stat som lever i en slik symbiose med sin akademisk/intellektuelle elite.

Moskvaprosessene i 1936-38 ble jo avholdt i Fagforeningenes Hus. Litteraturhuset under den statsansatte Aslak Sira Myhre er jo betalt av AP-Staten for å være et ideologisk rettersted hvor man på islamsk og stalinsk vis lokker,lurer eller sleper offeret fram for en debattprosess hvor utfallet er bestemt uker i forveien.

I Moskva sendte man inn GPU-agenter utkledd som arbeidere som satt og hylte og skrek, men på Litteraturhuset er det islamister og rettroende fanatikere fra SV og Rødt som opptrer som hånere,pipere,latterliggjørere.

Nå finnes det en engelsk video om et ektepar som drev hotell og kom i debatt med noen muslimske gjester.De to kristne var naturligvis ikke enige med muslimene, men de ble anmeldt og er nå oppe i besværlige rettsaker. Ikke dessto mindre er islamistene på BBC annenhver dag og sier de skal ta livet av enhver brite som fornærmer eller håner Allah og Profeten.De blir ikke sendt i retten.

Hadde dette vært to norske,kunne vi fått en Islamprosess i Litteraturhuset hvor panelet besto av Islamsk Råd-SV - Rødt og Rana i rollen som statsadvokat Andrey Vyshinsky . Såfremt ikke Lars Gule hadde snappet den gode rollen fra ham?

http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_Trials
Det er sånn det er. Skal vi gjette hvem de lokker inn i Litteraturhuset neste gang for å knekke psykisk?
Det viktigste med disse bemerkningen er: glem ikke at det er AP-staten som har tilrettelagt for at det åndelige livet i Norge skal være slik. En må bare erkjenne: de har vært flinke i å kjøpe opp og drive ideologisk krig mot den lille fienden. Her taes ingen sjanser når Brave New World skal innføres.

Anonym sa...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3680331.svd

som sagt; från klarhet till klarhet

Esbati blir väl kvar på sin semester 4 år till

Oleg sa...

Hvorfor lar ikke Ali Esbati det svenske neo-Stalinistiske hylekor få slippe til med sine psykiatriske diagnoser ?

Er ikke dine sponsorer i FSB skuffet over din manglene forsvar av Putin klikken .
Hvorfor har du sluttet å oversette anti-NATO -KGB propaganda,det er da så lett å finne på internett .

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15342

The Anglo-US Drive into Eurasia and the Demonization of Russia
Reframing the History of World War II

by Mahdi Darius Nazemroaya

Anonym sa...

Folk på venstresida immuniserer seg selv mot kritisk tenkning ved å fortelle seg selv, og ikke minst til stadighet HVERANDRE, hvor snille de er, hvor velmenende de er, hvor vidunderlige nye mennesker de er, slik at barbarismen i regimer de har bejublet (og underbevisst, nettopp derfor HAR bejublet) er åpen i dagen, så kan de trøste seg med:

"Isj da, jeg tok visst litt feil, men jeg MENTE alt så godt, i motsetning til de slemme kapitalistene som helt sikkert har gjort mer fandenskap enn MINE (fordums?) helter (selvom jeg ikke har noe bevis for det. De er jo MOT oss, og har aldri sagt til meg hvor SNILL jeg er..)"

Å slik løper de videre, fra helt til helt: Fra Stalin til Mao og Castro til Khomeini, Pol Pot og Hoxha, til Sadat og Arafat,Hamas, Gusmao og Chavez, og hva de nå måtte hete alle sammen.

Heltene på venstresida..

Nils Kjær sa...

Ali Esbati og Lysbakken-syndromet. Ro dere ned,gutter. Hvis du skal øverst på valglistene i et venstreparti må du være breial og stor i kjeften. Når du så er kommet INNENFOR,glemmer du alt dette umiddelbart. Her er det privatsjåfører,pensjon,slottsmiddager,viktige folk,pressekonferanser og tv-kameraer. Hvem i all verden har tid til å tenke på hva en måtte ha sagt i partiintrigene/maktkampene?
Se de gamle opptakene fra Giskes ungdom,dongeri,busserull,storkjefta "opprører".
Akkurat samme veien går Lysbakken og,ro dere ned.


Diktatorene i Sentral-Asia og rundt Kaspihavet har vist seg å være sanne mestere i å spille Vesten og Russland ut mot hverandre. Lenge så det ut til at USA skulle trekke det lengste strå; amerikanske olje- og gassinteresser oppnådde meget fordelaktige betingelser i disse land, og det skulle bygges ledninger som førte oljen og gassen til Vesten uten å måtte gå over russisk territorium. Den store ledningen fra Aserbajdsjan over georgisk og tyrkisk territorium til Middelhavet er et eksempel på det.

Men så viste seg at disse diktatorer «selger bestemora» til hvem det skal være, og dersom russerne byr høyest, får de tilsaget uten hensyn til hva vestmaktene mente de var lovet.

Mahdi Darius Nazemroaya sa...

Ali Esbati har en fot i hver leir?

Kom tilbake til oss i FSB , med stigende olje og gasspriser kan vi betale bedre enn AP-Oligarkene.I den nye likestillings- og inkluderingsministeren har vi fått en skikkelse som gir nær politisk fortid i SV et oppriktig ansikt. For begrepet marxisme er nemlig slett ikke stuerent i det offentlige rom. Det selger ikke. Omsatt i praksis, og gjennom en lignelse – er det som en pen og utfyllende vaffeloppskrift som uten unntak blir til en hardt svidd, svart og illeluktende, uspiselig og ubestemmelig klatt hver gang du forsøker å steke den. Det er like mislykket hver gang, det lukter verre og verre. Mens du tviholder på oppskriften, og holder jernet varmt som i transe. Langt inn i et nytt årtusen.

Kritisk sett, omsatt i politisk praksis, finner vi ikke en gang ett sted at SVs og Lysbakkens sosialisme har fungert til fordel for menneskets grunnleggende behov for trygghet, fred, frihet og mat. Dette er ikke bare politiske slutninger fra vår side, det er historiske realiteter. Men de gir seg ikke, det skal de ha, selv uten ett eneste eksempel på denne siden av universet. Bare en skodde av tyranni og uhyrligheter så langt tilbake vi kan se og lese.

Gi sosialistene en ørken, og de vil snart gå tom for sand! Dette var lenge omkvedet i det forpinte Øst-Tyskland. Et område av verden som Lysbakkens politiske mentorer åpenbart så mye positivt i, så ofte som de følte trang til å reise inn bak muren.

Et annet ord er kommunist, som vi heller ikke hører eller leser, annet enn som en kuriositet i dagens Norge. De forsvant angivelig sammen med NATO-mostanderne og sosialistene, får vi håpe. Før akkurat de samme sosialistene besluttet å sende NATO-styrker til Afghanistan! Den tidligere NATO-mostanderen Thorbjørn Jagland ble først president i Stortinget før han ble leder i Europarådet. Men ideologisk sett er det vanskelig å bli klok på hva som er karrierefremmende i dette tosidige bildet? NATO-mostander Jens Stoltenberg ble statsminister, og blir vel stortingspresident etter det.

Sosialisme og NATO-mostand er nemlig ingen statisk tilstand. Som historiker er jeg forpliktet til å minne om at sosialismen er en prosess på veien til kommunismen, og ikke omvendt, som hos Lysbakken. Han går feil vei politisk, og han går feil vei når han går til monarkiets høyborg til kaffe og kaker. Dette er nedlagt ikke som en profeti eller gjetning, men som en historisk realitet.

Men ”Sosialistisk Venstreparti” er altså angivelig ikke et parti med sosialister eller marxister i denne nye tilpassede politiske korrekthet. Og det skal vi tro? Men stakkars Lysbakken derimot, han får potten full fra første dag. Han må bære all byrden av det sosialistiske og marxistiske, helt til døren er lukket bak ham. Hvor mange som egentlig løfter knyttneven når Internasjonalen avsynges, når pressen har gått, er det bare de innvidde som vet. Synges den (Internasjonalen) noen gang på regjeringskonferanser? Eller hos Kongen i statsråd? Hvis bare Ali Esbati og Audun Lysbakken er igjen som marxist, hvorfor skal Arbeiderpartiet og SV synge denne Internasjonalen så ofte, slik de synger den i Moskva? Det må være måte på konserverende tradisjoner. Mulig det er litt religiøst betinget, og gir et lite kick.

Jan Johansen sa...

Tannløse og feige Marxister

Når Lysbakken så får plass i regjeringen, blir han intervjuet på slottsplassen, og vil ikke vedstå seg sin ekstremisme. Ynkelig.

Mange synes å tro at vår velstand har noe med sosialisme eller sosialdemokrati å gjøre. Den skyldes vår tilknytning til kapitalismen, og NATO medlemskapet. Norske geologer fortalte oss at det ikke fantes drivverdig olje i Nordsjøen, et Amerikansk oljeselskap startet eventyret på Ekofisk. "American Capitalism" kan vi, Europa, Kina og India takke for sin velstand.

Lysbakkens modeller, imploderte i utgangspunktet, men de holdt det gående med stengte grenser, indre terror og folkemord. Nå er det 20 år siden de ikke lenger kunne skjule det moralske forfallet og økonomisk fiasko, men Lysbakken og SV tror fortsatt kommunisme er en god ide. Så Jens må drive forfeilet politikk, slik at SV kan få seire i regjering, til skade for landet. Nå har han fått nok, og har tatt noen teknokrater med næringslivserfaring inn i regjeringen. Og kanskje hiver han SV ut innen et år. Jeg håper det, så la dem gå samme veien som Venstre.

Paul Chaffey fortalte om den indre fornektelsen etter Berlinmurens fall relativt nylig, og som kjent brøt han ut av sekten. Han fortalte at han var et skolelys, og at han hadde valgt SV fordi han ville vise solidartet med de svake, noe i den retning. Han svarte leserne i en avis, og mine spørsmål blir aldri valgt, men jeg spurte hvordan han kunne være et skolelys, og ikke vite at SV/SF solidariserte med de verste folkemorderne i nær historie, da han gikk på skolen. Var det fordi SV lærerne fortiet alt dette?
Og når brydde sosialister seg om de svake?

Sannheten er at de svekker folk, gjør dem avhengige, tar fra dem alt de eier, inkludert. all verdighet, så behandler de dem som slaver, og murer dem inne. Skyter dem hvis de flykter, og SV solidariserer seg med flyktninger?
Ikke dem som forserte Berlinmuren. De tok side med dem som skjøt.

Så snakker de nedlatende om Israels mur/ sikkerhetsgjerde, som er å sammenligne den Kinesiske muren, holde barbarene ute. SV tar alltid side med barbarer, særlig dem som skal utslette det jødiske folk (og kaller andre for brunskjorter), og disse folkene får sitte ved kongens bord?

Jeg har skrevet om dette på flere web sider, og får noen skarpe kommentarer, jeg er historieløs. Nei, jeg fulgte SF fra de brøt ut av moderpartiet. Hvem er jeg, hvem tror du, du er.
Poenget er at de og Rødt slipper å stå til ansvar, fordi det er deres egne, som endog driver Aftenposten.

Og hvem er jeg?

Jeg viser til filmen "Get shorty" hvor Travolta spiller en gangster, som drar til Hollywood. Fornøyelig film. En annen gangster spør: "Who the fuck are you?" Travolta svarer: "I am the guy who is telling you how it is."

Jan Hårstad sa...

AP må foreta justeringer og endringer skal de vinne det neste valget. Jeg mener at den prosessen allerede har startet. Det kan en faktisk se av APs venstreside som er Klassekampen.
For noen uker siden skrev redaktør Braanen den oppsiktsvekkende kronikken som gikk ut på at nå skulle man begynne å undersøke virkeligheten, ikke bare pøse på med ideologi, teori, propaganda. Andre ord for , diktat .

Hvis VI ikke gjør det, vil vi (det røde borgerskap alias "venstresida") ikke vinne det neste valg.

Jeg kan ikke se at Klassekampen var med på nedslaktingen av Aslak Nore. Nå i dag er faktisk Hege Storhaug på førstesiden i avisa og hele side 10 vies til å fortelle at staben i Human Rights Service skal utvides og da med internasjonalt anerkjent skribent Bruce Bawer.
Dette faktum omtales på en saklig og ordentlig måte 21 oktober 09.
Hadde vi bare gått ett år tilbake ville det ha stått en melding om at disse brune svina hadde rottet seg sammen for å forfølge stakkars forpinte "jøde"-muslimer som hadde alt og alle imot seg.

Det er heller ikke samme begeistringen for Hamas og Hizballah som det var. For en gjeng!
Humanus politicus.